Új PTK Mestertúra

témák
  • Új Polgári Törvénykönyv /
  • szerződések /
  • gazdálkodó szervezetek /

Új PTK Mestertúra

Csatlakozzon az új PTK legmagasabb csúcsaira induló Mestertúránkhoz! Figyelem, ez meredek lesz: csak gyakorlott túrázóknak! 2014-ben megváltoztak a terepviszonyok, csak a túravezető instrukciói alapján, szabályokat betartva szabad haladni. A túracsoport busza maximum 58 fős! A túra során eltűnő vagy (jog)szabályokat áthágó tagokért felelősséget nem vállalunk! Nézzen rá a többi Mestertúránkra is, mert a bérlet jobban megéri, mint a retúr!

Jelentkezem

Szakmai program

2014. június 5. (csütörtök)

Megnyitó Dr. Herich György (elnök, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete)

A kkv-k szerepe az Európai Unióban Antonio Tajani (vállalkozásokért és az iparért felelős biztos EU) Felkérés alatt

A kkv-k szerepe a magyar gazdaságpolitikában Dr. Varga Mihály (miniszter, Nemzetgazdasági Minisztérium) Felkérés alatt

Változáskezelés az európai kkv-k gyakorlatában Geoffrey Britton (elnök, European Federation of Accountants and Auditors for SMEs)

Családi vállalkozások kihívásai Dr. Bodo Richardt (könyvelő és könyvvizsgáló Münchenben, korábbi tagja az IAASB-nek)

A kkv-k szerepe a foglalkoztatásban, exportban, GDP, GNI termelésben Pelczné Dr. Gáll Ildikó (képviselő, Európai Parlament)

A kkv-k jogszabályi és adójogszabályi megfelelése Prof. Dr. Hans Michael Korth (szakmai könyvelő és könyvvizsgáló, alelnök, Deutsche Steuerberaterverband)

Üzlet átadás, sikeres jövő tervezése Marie Lang (műszaki igazgató European Federation of Accountants and Auditors for SMEs, vállalati pénzügyi vezető, GBAC UK)

A kkv-k könyvvizsgálatának sajátosságai Dr. Lukács János (elnök, Magyar Könyvvizsgálói Kamara)

Dél-Ázsiai Könyvelő Szövetség (South Asian Federation of Accountants)

Az integrált pénzügyi jelentés alkalmas a KKV-knak? Prof. Anna Karmanska (Varsói Egyetem, SKwP igazgatósági tag)

2014. június 6. (péntek)

Az új adónemekkel kapcsolatos tapasztalatok a magyar kkv-k vonatkozásában Pankucsi Zoltán (helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium)

Magyar kkv kutatások eredményei Dr. Szabó Antal (Budapesti Corvinus Egyetem)

Megújul a magyar export – megoldások az EXIM-től a hazai kkv szektor részére Nátrán Roland (vezérigazgató, Magyar Export-Import Bank Zrt.)

A kkv-k adminisztrációjának sajátosságai Pádár Péter (partner, Deloitte)

A kkv-k adótanácsadási sajátosságai Heinczinger Róbert(partner, Ernst & Young)

A kkv-k ellenőrzésének sajátosságai, tapasztalatai Dr. Csillag Dezsőné (elnökhelyettes, Nemzeti Adó- és Vámhivatal)

A kkv-kat érintő egyes speciális áfa-szabályok Rabb Andrea (okleveles adószakértő, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete)

A kkv-k jövedelemadózási sajátosságai (tao, eva) Juhász Márta (okleveles adószakértő, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete)

Akkv-k helyi iparűzési adó kötelezettségei Kneiter Lea (okleveles adószakértő, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete) 

Exluzív kísérőprogramok:

Görbe tükör előtt a szakma!

30 legviccesebb karikatúra a szakma mindennapjairól! Exkluzív kiállítás első alkalommal a VIII. Nemzetközi Adókonferencián.

„Az Év Adótanácsadója 2014” szakmai verseny

2014-ban vegyen részt Ön is egy izgalmas szakmai kvízjátékban! A kihívásokkal teli első fordulós teszt megoldásával Önnel is sok aktuális és problémás szakmai kérdésnél eshet le a tantusz! Érjen el legalább 60%-ot és személyre szóló tanúsítványt állítunk ki Önnek! Legyen Ön a legjobb és vállán fogja hordozni egy évig az egész szakma: sajtómegjelenések, megbecsültebb munka, irigykedő konkurencia és nem utolsó sorban az 500.000 Ft értékű szakmai nyereménycsomag!

Hajózás és vacsora a Dunán

Indulási időpont: 2014. június 5. (csütörtök) 18:30 óra Helyszín: Budapest Díj: 14.900 Ft + áfa/fő

Azt mondják, Budapest az egyetlen igazi dunai főváros... Annyi bizonyos, hogy utánozhatatlan hangulatát a város szívében folyó Duna, tekintélyes hídjai, a Parlament és a Királyi Palota adják, melyek esti kivilágításban teljesen új perspektívába helyezik ezt az egyébként is gyönyörű várost. Idén különleges meglepetésnek lehetnek részesei: az Operetthajó társulata emlékezetes műsorával gondoskodik a Vendégek magas színvonalú kulturális szórakoztatásáról egy kellemes vacsora mellett, kilátással a nyár esti Budapestre.

Parlamenti látogatás

Indulási időpont: 2014. június 6. (péntek), 14 óra Helyszín: Budapest Díj: 5.435 Ft + áfa/fő

A Parlament az ország legnagyobb épületeinek egyike, és a főváros legismertebb építészeti látványossága. A program során a kb. 50 perces vezetés alatt az épület főlépcsője, a Kupola terem, a Koronázási Jelvények, az Északi vagy a Déli társalgó, illetve a Felsőházi vagy Alsóházi ülésterem tekinthető meg. A látogatás során a frissen felújított Kossuth tér fogadja a látogatókat.

A kísérőprogramokra való jelentkezéshez a megjegyzés rovatban kérem, tüntesse fel a program nevét és a résztvevők létszámát.

Jelentkezem
Részvételi díj
24900 Ft + ÁFA / fő / konferencia
KEDVEZMÉNY(EK)
KVK Kedvezmény

A Konferencia csomaggal rendelkező Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának tagjai részére a részvétel díjmentes. Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba kérem, tüntesse fel a Klubtagsági kártya számát.

Koránkelő Kedvezmény

Jelentkezzen 2014. február 24-ig és vegyen részt 50% kedvezménnyel konferenciánkon! Így a részvételi díj: 12.450 Ft + áfa / fő / konferencia

Mestertúra Kedvezmény

Jelentkezzen a Mestertúra összes állomására és vegyen részt 50% kedvezménnyel, 12.450 Ft + áfa / fő / konferencia részvételi díjért rendezvényeinken!

Ellátás

A részvételi díj tartalmazza a konferencia szüneteiben elfogyasztható frissítőt és péksüteményeket.

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak! A kedvezmény érvényesítésének feltétele a díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése.

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. VÁLASSZON IDŐPONTOT! KATTINTSON A FEHÉR NÉGYZETBE!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben

A mérlegképes kreditpontos rendszerben számvitel témakörben min. 8 kreditpontot kell gyűjteni. Pirossal jelöljük a könyvelői kreditpontok számát, ha csak számviteli vagy legalább 8 számviteli kreditet tartalmaznak.

  • könyvelőknek
  • adótanácsadóknak
  • okleveles adószakértőknek
  • adószakértőknek
  • könyvvizsgálóknak
Előadás / konferencia
Időpont
Helyszín
Ebéd
Kreditpontok
2. Adja meg adatait!
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább