PENTA UNIÓ Oktatási Centrum

A pénzügyi-számviteli képzések specialistája

A PENTA UNIÓ Zrt. vezetése az intézmény küldetésének tekinti, hogy színvonalas és versenyképes szolgáltatásaival a pénzügyi-számviteli területen dolgozó könyvelőket, adótanácsadókat, adószakértőket, okleveles adószakértőket és könyvvizsgálókat segítse a bizonyítvány megszerzésétől kezdődően karrierjük minden szakaszában, hogy a szakmai tudásukat, munkájuk értékét és ezen keresztül saját életszínvonalukat növeljék.


A PENTA UNIÓ Zrt. 2020-as éve számokban

123.123

OKJ-s képzésben résztvevő

987

évente visszatérő könyvelő

321

OKJ-s bizonyítvány

654

levélváltás a Klubtagok között

789.789

oldal egyedülálló szakanyag

456.456

igazolt PM-es kreditpont

Cégvezetés

Komjáti Diána
Komjáti Diána

minőségbiztosítási vezető

Közgazdász és minőségirányítási auditor. A PENTA UNIÓ Zrt. minőségirányítási rendszerének működtetése és folyamatos fejlesztése keretében legfőbb törekvése a szakképzéseken, konferenciákon és továbbképzéseken résztvevők igényeinek felmérése és elégedettségük növelése. Ennek érdekében gondoskodik az intézmény munkatársainak folyamatos képzéséről és a szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzések értékeléséről, hogy a szükséges fejlesztések révén intézményünk évről évre elérhesse kitűzött céljait.

Dr. Herich Györgyné
Dr. Herich Györgyné

vezérigazgató, felnőttképzési szakmai vezető

A PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgatójaként és felnőttképzési szakmai vezetőjeként biztosítja a jogszabályoknak való teljeskörű megfelelést. Meghatározza az intézmény működésének irányvonalait és a célok teljesülése érdekében gondoskodik a munkatársak felkészítéséről és az országos hálózat egységes, magas színvonalú működéséről.

Dr. Herich György
Dr. Herich György

továbbképzési szakmai vezető

A Pécsi Tudományegyetem docense, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, számos szakmai kiadvány szerzője, kiemelt adózási konferenciák (Adóegyetem, Adózás Európában stb.) előadója, „Az Év Adótanácsadója” és „Az Év Könyvelője” szakmai versenyek fővédnöke. A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzései esetén a kreditpont-minősítési pályázatok szakmai relevanciájának ellenőrzésével garantálja az egyes továbbképzési programok lehető legmagasabb kreditpont-értékét.

Kis Halas Gabriella
Kis Halas Gabriella

vizsgaközpont-vezető

Tizenöt éve foglalkozik a szakképzésekhez kapcsolódó modulzáró és szakmai vizsgák szervezésével. A PENTA UNIÓ Zrt. Vizsgaközpontjának vezetőjeként felelős a vonatkozó jogszabályok figyeléséért, a vizsgák lebonyolításának és dokumentációjának ellenőrzéséért. Folyamatosan együttműködik a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szakképzési és Felnőttképzési Igazgatóságával, valamint a vizsgabizottsági tagokkal.

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább