online Munkavédelmi felelős alapképzés és továbbképzés online

Munkavédelmi képviselő képzések - e-learning

Végezze el kényelmesen, otthonról vagy munkahelyéről a továbbképzést!

Munkavédelmi felelős alapképzés és továbbképzés online

3+1 egyszerű lépés az e-képzés elvégzéséhez:

1.

Jelentkezzen a továbbképzésre!

Válassza ki a megfelelő videót és töltse ki a jelentkezési lapot!

2.

Szerződéskötés

A jelentkezését visszaigazoló e-mail-ből töltse le a felnőttképzési szerződését, melyet 2 példányban aláírva postai úton elsőbbségi küldeményként juttasson el hozzánk!

3.

Tekintse meg a videót!

A felnőttképzési szerződés beérkezésével egy időben aktiváljuk hozzáférését a tananyaghoz, melyről értesítő e-mailt küldünk. A videó megtekintésére 60 nap áll rendelkezésre, de legkésőbb 2019. december 30-ig. A videó egy rövid feleletválasztós teszttel zárul: érjen el legalább 50%-os szintet és postai úton küldjük Önnek tanúsítványát és a felnőttképzési szerződését. (A teszt többször is kitölthető.)

+1.

Értékelje a képzést!

A teszt sikeres teljesítését követően értékelje a képzést a megadott szempontok szerint. Ezzel a lépéssel zárul a képzés.

Az előadó ajánlásával

"Mészáros Balázs vagyok biztonsgtechnikai mérnök, munkavédelmi szakmérnök. 2014. óta a MUFOSZ (Munkabiztonsági és Foglalkozás-Egészségügyi Szakemberek Egyesülete) elnöke.

Az 1993. évi munkavédelemről szóló XCIII. törvény értelmében munkavédelmi képviselő választást kell tartani minden munkáltatónál, ahol a munkavállalók létszáma legalább 20 fő. A munkáltatónak biztosítania kell, hogy a munkavédelmi képviselő a megválasztását követő egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően, valamint újraválasztása esetén évente legalább 8 órás továbbképzésben vehessen részt. A képzés költségei a munkáltatót terhelik, továbbá az csak rendes munkaidőben történhet.

A PENTA UNIÓ Zrt. engedélyeztette (akkreditáltatta) a távoktatásos munkavédelmi képviselő alapképzést (nyilvántartási száma: E-000088/2014/D001) és továbbképzést (nyilvántartási száma: E-000088/2014/D002), ezzel is segítve a megválasztott képviselőket, hogy munkaidejükhöz és feladatikhoz igazítva, rugalmasan és hatékonyan tudják azt elvégezni.

A munkavédelmi képviselő alapképzés és továbbképzés előadásainak célja, hogy minden információt, ismeretet összefoglaljunk, ami a munkavédelmi képviselői feladataidhoz szükséges. A képzési anyag összeállítása során arra törekedtem, hogy az minél szélesebben felölelje a munkavédelem teljes egészét, szem előtt tartva, hogy mik azok a főbb problémák, helyzetek, amivel munkavédelmi képviselőként találkozhatunk. Az elméleti hátteret nagyon sok gyakorlati példával (videókkal, esettanulmányokkal, szemléletes ábrákkal) egészítettem ki, melyeket az elmúlt évek során tapasztaltam, megpróbálva ezzel közelebb hozni a munkavédelmet, megmutatni, hogy mennyire hasznos és szép területe is ez a munka világának.

Hasznos időtöltést kívánok!"

Mészáros Balázs
MUFOSZ elnök


Jelentkezem

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. VÁLASSZON VIDEÓ(KA)T! KATTINTSON A FEHÉR NÉGYZETBE!

Kérjük előbb válasszon videó(ka)t!

Rendben
Előzetes Tematika
Előadás
Előadó
Idő
Időtartam
Díj
Értékelés
Adja meg adatait!
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább