merleg Hagyományos 2 napos továbbképzés

Kreditpontos továbbképzés 2020

(vállalkozási és államháztartási szakterületen)

"Érintésmentes" kreditpontok

Dr. Herich György
Dr. Herich György
A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzési szakmai felelőse

"Alkalmazkodtunk a kialakult rendkívüli helyzethez, így 2020-ban már három továbbképzési forma közül választhat!

A hagyományos TANTERMI továbbképzéseink az aktuális vírushelyzetnek megfelelő résztvevő számmal és a szükséges biztonsági előírások betartása mellett kerülnek megszervezésre a megszokott helyszíneken, a megszokott oktatókkal. Továbbra is profitálhat a továbbképzéseink megszokott extráiból: Adó magyarázatok e-könyv, Pénzmosással kapcsolatos e-továbbképzés, szakterület-specifikus e-learning továbbképzés 50% kedvezménnyel, kérdés-válasz adatbázis.

Újdonság az ÉLŐ ONLINE közvetítés, amelyet otthonról (irodából), valós időben hallgathat, mintha a tanteremben ülne, ahol kérdéseit is felteheti a jól ismert előadónak. Ez egy igényes kompromisszum, amivel kombináljuk az otthon (iroda) biztonságát a tantermi képzés előnyeivel. A hagyományos továbbképzés díjmentes extráit itt is biztosítjuk.

A harmadik a korábbi években már megismert E-LEARNING praktikus képzési forma, amellyel saját időbeosztása szerint, akár több részletben is megtekintheti a továbbképzés videóit."

Jelentkezem

Válasszon a három továbbképzési forma közül!

Vegyük sorra az ELŐNYÖKET és HÁTRÁNYOKAT:

1.

Hagyományos tantermi

Előny: a megszokott helyszínen, a jól ismert előadókkal találkozhat személyesen és együtt szakmázhat kollégáival a megszokott hangulatban. Profitálhat a továbbképzés megszokott extráiból.

Hátrány: a kialakult vírushelyzet jövőbeni bizonytalansága kihathat a képzés megszervezhetőségére.

2.

Élő online közvetítés

Előny: Kényelmes, a jelen helyzetben a legjobb megoldás. Utazási időt és költséget spórol. Felteheti felmerülő kérdéseit a jól ismert előadónak. Az előadó alkalmazkodik a gyorsan változó jogszabályi környezethez, így naprakész információkat kap. Profitálhat a továbbképzés megszokott extráiból.

Hátrány: egyoldalú személyes kapcsolat az előadóval (Ön látja az előadót, de az előadó nem látja Önt), személyes kapcsolat hiánya a többi résztvevővel, minimális technikai előkészületet (amelyben segítünk).

3.

E-learning továbbképzés

Előny: tetszőleges időpontban és akár részletekben is megtekintheti, a kezdéstől számított 60 napon belül a továbbképzés videóit.

Hátrány: a gyorsan változó jogszabályi környezethez nem tud alkalmazkodni a felvett előadás, kérdéseit nem tudja feltenni az előadóknak. Minimális technikai előkészület szükséges (amelyben segítünk).

Jelentkezem

Regisztrációja függvényében Ön az alábbiak szerint tudja megszerezni szükséges könyvelői kreditpontjait:

Vállalkozási szakos továbbképzésünkkel a nem költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők szerezhetik meg a szükséges 16 kreditpontjukat (8 számviteli + 8 egyéb témakörben minősített kreditpont), amennyiben vállalkozási szakterületen rendelkeznek regisztrációval. Ha Ön nem vagy nem csak vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval, akkor a fenti továbbképzés mellett +4 kreditpontot az adott szakterület(ek)re minősített továbbképzésen kell megszereznie.

Államháztartási szakos továbbképzésünkkel a költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők teljesíthetik továbbképzési kötelezettségüket amennyiben vállalkozási és/vagy államháztartási szakterületen rendelkeznek regisztrációval.

Szakterület-specifikus továbbképzésen azoknak a regisztrált könyvelőknek kell részt venniük, pénzügyi-szervezeti, egyéb szervezeti (nonprofit), IFRS vagy államháztartási szakterületen (is) rendelkeznek regisztrációval. 

Kérjük, jelentkezés előtt ellenőrizze regisztrációja szakterületét a névjegyzékben, hogy biztosan a megfelelő kreditpontokat szerezze meg: Regisztrált mérlegképes könyvelők NÉVJEGYZÉKE

2020. évi vállalkozási szakos tematika

Számviteli nap - (8 számviteli kreditpont)

Számviteli változások a 2019. évi LXXIII. tv. és a 2019. évi C. tv. alapján  >> Adónemek között áttérés/visszatérés számviteli feladatai >> Időbeli elhatárolások >> Ellenőrzés számvitele >> Saját tőke számvitele >> Konzultáció

Budapesten 2020.10.06, 2020.11.06, 2020.11.12, 2020.12.08 időpontok tematikája:

Üzleti évek között áthúzódó gazdasági események számviteli elszámolása >> Ellenőrzések, önellenőrzések, javítások számviteli elszámolása >> Konzultáció

Adó nap - (8 adós kreditpont)

Az adózás rendjének szabályváltozása >> Az adóigazgatási rendtartási törvény 2020. január 1-jétől hatályos változásai >> Az adóhatóság által foganatosítandó végrehajtási eljárások szabályrendszerének 2020. január 1-jétől hatályos változásai >> A személyi jövedelemadó 2020. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A szociális hozzájárulási adó újraszabályozása gyakorlati példákkal >> A járulékszabályok 2020. január 1-jétől és 2020. július 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >>Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás 2020. január1-jétől és július 1-jétől hatályos változásai >> A kisadózó vállalkozások tételes adója és a kisvállalati adó 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> Társasági adó 2020. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> Az illetéktörvény 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> A helyi adók és a gépjárműadó 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> Az általános forgalmi adó 2020. január 1-jétől és 2020. július 1-jétőlhatályos változásai

2020. évi államháztartási szakos tematika

Központi PM tematika alapján 12 számviteli kreditpont

A Pénzügyminisztérium által kiadott központi tematika alapján.

Vállalkozási szakterületen minősített 4 (nem számviteli) kreditpont

A Pénzügyminisztérium által kiadott központi tematikához igazítva kerül kialakításra.


Részvételi díj
Ellátás

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben

A mérlegképes kreditpontos rendszerben számvitel témakörben min. 8 kreditpontot kell gyűjteni. Pirossal jelöljük a könyvelői kreditpontok számát, ha csak számviteli vagy legalább 8 számviteli kreditet tartalmaznak.

  • könyvelőknek
  • adótanácsadóknak
  • okleveles adószakértőknek
  • adószakértőknek
  • könyvvizsgálóknak
Szabad helyek
Előadók
Szak
Időpont
Helyszín
Kreditpontok
E-learning képzések adataiért kattintson ide!
E-LEARNING
VIDEÓK
lásd: E-learning
2. Adja meg adatait!
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább