Továbbtanulás mozgáskorlátozottként

Felnőttként továbbtanulni, és az elvárásainknak megfelelő intézményt megtalálni soha sem egyszerű. Különösen nem az mozgáskorlátozottként, amikor nem csak a legszimpatikusabb képző intézményt kell kiválasztani, hanem az elsődleges szempont - a képzés minősége mellett - az akadálymentesített épület megléte.

 

Az adótanácsadó képzésünk hallgatóját, dr. Hemrichné dr. Bagyinka Évát kérdeztük, milyenek a tapasztalatai a Penta budapesti intézményének használatával kapcsolatban. Éva a szakmai vizsga után avatott be minket abba, hogy melyek is a legfontosabb szempontok egy mozgáskorlátozott számára.

dr. Hemrichné dr. Bagyinka Éva

"Miután eldöntöttem, hogy el szeretném végezni az adótanácsadó képzést, felhívtam több oktatásszervező céget is, hogy felmérjem hol van megoldva az akadálymentesítés. Ami nekem a Pentánál már az első alkalommal nagyon tetszett, hogy az ügyintéző rögtön tudta, hogy van mozgáskorlátozottak részére mosdó, van lift, van rámpa, tehát "képben volt". :) Ezzel azonban már többször pórul jártam, így mielőtt a honlapon jelentkeztem volna a képzésre elmentem személyesen is, "felmérni a terepet". Így megbizonyosodhattam róla, hogy az épület valóban akadálymentesített, így mozgáskorlátozottként sem okoz gondot a tanórák látogatása és az ügyintézés. A földszinti előadók nagyon jól használhatók, mert ahhoz közel van a mosdó és ott is van rámpa. A szűkebb helyekkel sem volt probléma, mert amikor szóltam az oktatásszervezőnek, hogy ha lehetőség van rá, akkor a földszinten legyenek az előadások, akkor nagyon segítőkész volt, és szinte az összeset oda szervezte."

Köszönjük Évának, hogy véleményével segíti a hasonló helyzetben lévőket a döntésben! És nem utolsó sorban gratulálunk a sikeres adótanácsadó vizsgához és a bizonyítványhoz!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM