Telephely-fióktelep adózása - a NAV is érdeklődik

Vértezze fel magát a telephely-fióktelep adózása témakörben, kössön új ismeretségeket, szerezzen új hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatokat!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete és a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum közös szervezésében 2012. június 7-8-án ismételten megrendezésre kerül az Adózás Európában - VI. Nemzetközi Adókonferencia

A konferencián - mint minden évben - idén is egy, a szakma egészét érintő "fehér foltot" vehet górcső alá a téma specialistáival. A vállalkozás és a telephely kapcsolata számos adókockázatot és egyben adótervezési lehetőséget is jelent Önnek, vesézze ki a veszélyeket és profitáljon a lehetőségekből!

Minden, amit a Telephely - fióktelep adózásáról tudnia kell!

A konferencián első kézből kaphat meg minden szükséges információt a belföldi és külföldi telephely alapításával, működtetésével, megszüntetésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdésekről, valamennyi érintett adónem szempontjából. Megismerheti a legvitatottabb területeket, a bírósági, az ellenőrzési és az adózói gyakorlatot, az adótervezési lehetőségeket, valamint az országonkénti sajátosságokat is.

Mi változott a környező országok adózásában?

A pódiumbeszélgetés során a külföldi kollégáktól közvetlenül szerezhet naprakész információt a környező országok adórendszerében életbe lépett változásokról, azok értékeléséről! Többhetes kutatás helyett néhány óra alatt képbe hozzuk, ötleteket adunk és kapcsolatot ajánlunk!

A témakört a NAV is fontosnak tartja!

A téma aktualitását jelezheti, hogy a NAV is több tucat munkatársát regisztrálta be a konferenciára.

Ne hagyja otthon a névjegykártyáit!

Kössön hasznos ismeretségeket, szerezzen új hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatokat, ne felejtse otthon a névjegykártyáit! Bármikor jól jöhet egy magyarul beszélő osztrák, ciprusi, szlovák, cseh, horvát, románvagy éppen szerb kolléga.

Jelentkezzen most! » www.AdozasEuropaban.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM