Tanfolyamok díjmentes extrákkal a színvonalas szakképzésért

A PENTA UNIÓ Zrt. szeptemberben induló képzései díjmentes extrákkal egészültek ki, annak érdekében, hogy a képzéseken részt vevők a lehető leghatékonyabban készülhessenek fel a szakmai vizsgára és a szakma kihívásaira egyaránt.

mérlegképes könyvelő tanfolyam, az adótanácsadó tanfolyam, a pénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyam, a valutapénztáros és valutaügyintéző tanfolyam és a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyamesetében olyan extra szolgáltatásokkal várjuk a tanulni vágyókat, amelyeket kizárólag a PENTA UNIÓ képzésein vehetnek igénybe. A szakmai partnereink széleskörű összefogásának köszönhetően többek között díjmentes szaklap-előfizetéssel, szoftverekkel, ajándék órákkal és szakmai anyagokkal bástyázhatják körül tudásukat a képzésben résztvevők.

A PENTA tanfolyamain tanulók az így szerzett extra tudással már a tanulmányaik alatt, illetve a sikeres bizonyítványszerzést követően lekörözhetik más képzőnél végző kollégáikat.

Az egyes képzésekhez tartozó extrák listájához kattintson a képzés nevére és válassza ki az Önhöz legközelebb eső kirendeltségünket.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM