Személyre szabott tanfolyamok a PENTÁNÁL

A nyelvtanfolyamok esetében magától értetődő, hogy egy kezdőt nem tesznek egy felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő csoportba. De vajon a szakképzésben (pl.: adótanácsadó tanfolyamokleveles adószakértő tanfolyammérlegképes könyvelő tanfolyampénzügyi-számviteli ügyintéző képzéstb-s tanfolyamok,valutapénztáros tanfolyam) miért nincs differenciálás, hiszen itt is különböző tapasztalattal rendelkeznek a képzésben résztvevők?

Büszkén tájékoztatjuk, hogy van megoldás!

A PENTA UNIÓ pénzügyi-számviteli tanfolyamai 2012. nyarától két csomagban elérhetőek. Az első, Start csomagot azoknak alakítottuk ki, akik biztos megoldást szeretnének, költségtakarékos módon, a bizonyítvány megszerzéséhez nélkülözhetetlen extrákkal. A második, Prémium csomagot azok számára fejlesztettük ki, akik szeretnének olyan plusz tudásra szert tenni már a karrierjük elején, amellyel bátran szakmázhatnak a munkahelyükön akár a „vén rókákkal” is!

Az okleveles adószakértő tanfolyam, az adótanácsadó tanfolyam, a mérlegképes könyvelő tanfolyam, apénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyam, a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyam és avalutapénztáros és valutaügyintéző tanfolyam esetében már elérhetőek a „kétsebességes” képzések!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM