Most ajándék szakanyag várja a pénzügyi-számviteli OKJ-s képzésekre jelentkezőket

Az ősszel induló pénzügyi-számviteli tanfolyamokra (adótanácsadóokleveles adószakértőmérlegképes könyvelőpénzügyi számviteli ügyintézőtársadalombiztosítási és bérügyi szakelőadóvalutapénztáros és valutaügyintéző) jelentkezők (az első 50 illetve 100, amennyiben a regisztrációs díjat határidőre befizetik) értékes ajándék szakanyagban részesülnek.

A szakanyagok tananyagként is használhatók a tanfolyamokon. A mérlegképes könyvelő tanfolyam esetében az "Adózási példatár mérlegképes könyvelők részére" e-tankönyvét küldjük a jelentkezőinknek. Azadótanácsadó tanfolyamra jelentkezőknek a 2011. júniusi „Adózás Európában – V. Nemzetközi Adókonferencia” jegyzetét, az "Adózás Európában" e-tankönyvet küldjük elektronikusan. A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra jelentkezők a 300 oldalas, "Adózási ismeretek alkalmazása" e-tankönyvet kapják ajándékba. A társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadók a 40 oldalas, "Külföldiek belföldön, belföldiek külföldön történő munkavállalása" e-konferencia füzetét kapják e-mail fiókjukba, avalutapénztáros és valutaügyintéző tanfolyami résztvevők pedig a képzést kiváló eredménnyel elvégző hallgatónk jegyzetét kapják azonnal ajándékba.

Jelentkezzen most, és igényelje az ajándékot. A Bónusz számlálón láthatja, hogy még hány ajándékot osztunk ki jelentkezőinknek!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM