Minden, amit az adóharmonizációval kapcsolatos uniós jogról, bírósági döntésekről tudnia kell!

Az adózással kapcsolatos döntések egyre nagyobb hányadát Brüsszelben hozzák. Ezért különösen fontos a vállalkozások, jogszabály-előkészítők, jogalkalmazók és jogértelmezők számára az európai adójog értelmezése, alkalmazása. A kérdés fontosságát az elmúlt évek jelentős súlyú bírósági döntései is jelzik. Az Európai adóharmonizáció szűkíti az egyes országok adózási mozgásterét és jelentős jövedelemátcsoportosítást jelent az európai országok költségvetései között. Hatása közvetlenül érinti Önt és vállalkozását is!

Több éves hagyományhoz hűen, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete és a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum közös szervezésében 2013. június 6-7-én ismételten megrendezésre kerül az Adózás Európában – VII. Nemzetközi Adókonferencia.

A konferencián minden évben a szakma egészét érintő, aktuális témakört veszünk teljes körű vizsgálat alá:2013-ban az adóharmonizációt, adószuverenitást az Európai Unióban.

A 2013-es konferencián különösen érdemes részt venni, hiszen:

  • A legjobb szakértők két napon keresztül állnak rendelkezésére több oldalról átvilágítva az adóharmonizáció különböző területeit. Az adott témakörben soha ennyi szakember, szellemi potenciál nem volt egy helyen!
  • Nem kell idegen nyelven böngésznie az adott ország jogszabályait, mert külföldi adószakértők autentikusan ismertetik az országaik sajátosságait – magyar nyelven kap választ a kérdésekre.
  • A NAV és a BIG 4 tapasztalataiból is profitálhat.
  • Hasznos adótervezési ötleteket adunk az adóharmonizáció lehetőségeinek hasznosítására, a partnerekkel való megbeszélésekre, az adóhatósági ellenőrzésekre, bírósági eljárásokra történő felkészülésre.
  • Szakmai kapcsolatait építheti hazai és külföldi szakemberekkel.

 

A rendezvény szakmai támogatói nemzetközi és magyar szervezetek, többek között az European Federation of Accountants and Auditors for SMEs (EFAA), a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja.

Járjon egy lépéssel versenytársai előtt, vértezze fel magát a „nagy képpel”!

Jelentkezzen most>> www.adokonferencia.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM