Megújult a penta.hu!

Külsejében megújult és felhasználóbarátabb lett a Penta honlapja, azonban tartalmában egyelőre nem történtek nagy változások.

 

Főoldal:

 

Rohanó világunkban az egyik legfontosabb dolog, hogy minél gyorsabban megtaláljuk, amit keresünk. Ezt a célt hivatott szolgálni a penta.hu főoldalán megjelenő kép és a rajta elhelyezett navigációs gombok: három kiemelt szolgáltatásunk közel könnyedén választhat!

További szolgáltatásaink közül könnyedén választhat a képa allati, különböző színekkel jelölt boxok segítségével.

A legfrissebb szakmai és egyéb híreket (blog) ezután az oldal alsó részében találják, szintén különböző színekkel jelölve az egyes témákban megjelenő bejegyzéseinket. 

Hallgatói oldal:

 

Ezentúl a hallgatói oldal elérése is sokkal egyszerűbbé válik, hiszen bármelyik aloldalon, a jobb felső sarokban a legtöbb esetben megtalálja a bejelentkező felülethez vezető gombot.

Menüpontok:

 

Az oldal felső menüsorában egyszerűen, bármelyik oldalról navilgáthat tanfolyamaink, kreditpontos továbbképzéseink (ezen belül: mérlegképes továbbképzés, kreditpontos konferenciák és szakmai szervezet menüpontokat talál) és kiadványaink között.

A "Rólunk" menüben tudhat meg többet a PENTA UNIÓ Zrt. vezetőségéről és itt talája folyamatosan frissülő blogunkat is.

Az Elérhetőségek menüpontban megismerheti irodáink elérhetőségeit, ügyfélfogadási idejét és munkatársainkat egyaránt. Annak érdekében, hogy könnyen megtalálja irodáinkat, nagyméretű térképet is elhelyeztünk az oldalon.

Jelentkezési felületek:

 

Megújultak jelentkezési felületeink is! Tanfolyamaink és továbbképzéseink esetén a képzésekhez kapcsolódó legfontosabb információk megismerése után, kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső várost, majd választhat az adott helyszínen megszervezésre kerülő időpontok közül!

Kérjük, ha bármilyen észrevétele, tanácsa volna a megújult honlappal kapcsolatban, azt jelezze felénk az info@penta.hu címen!

Hozzászólások

  1. Hozzászóló
    név

    sa

  2. Hozzászóló
    név

    sa

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM