Ingyenes nyelvtanfolyamok felnőtteknek Pécsett!

Hihetetlen, de teljesen ingyen tanulhatnak angol és német nyelvet felnőttek a PENTA UNIÓ Zrt. Unió Nyelviskolájában Pécsett a „Tudásod a jövőd” program keretében tervezett tanfolyamokon!

A frissen útjára indult „Tudásod a jövőd” program százezer felnőtt számára biztosít részvételi lehetőséget nyelvi vagy informatikai tanfolyamokon országszerte. A hatvan órás ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok a tervek szerint február elején indulnak. A várható nagy érdeklődés miatt azok számára, akik előre gondolkodnak és nem akarnak lemaradni, a részletekkel kapcsolatban információs napokat szerveznek.

Tényleg ingyen van!Aki szeretne nyelvet tanulni, legfeljebb kilencvenezer forint támogatásban részesülhet, melyhez csak 4500 forint önrészt kell fizetni, ez az összeg hátrányos településen lakók esetében még kedvezőbb, csak 1800 forint. De a PENTA UNIÓ Zrt-nél valójában még ennyit sem: A Penta különlegessége, hogy a tanfolyamotsikeresen elvégzők számára visszatérítjük az önrészt, így valóban teljesen díjmentessé válhat a tanfolyam!

Kik vehetnek részt?A képzéseken minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár részt vehet, aki nem részesül állami vagy EU-s képzési támogatásban. Ez azt jelenti, hogy az államilag finanszírozott felsőoktatásban résztvevők nem vehetnek részt a programban, ugyanakkor a költségtérítéses hallgatók igen.

Hol lehet érdeklődni?Az ingyenes nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban további információval a 72/311-472 telefonszámon vagy személyesen az információs napokon november 19-22. között 16.30 órai kezdettel a PENTA UNIÓ Zrt. Unió Nyelviskolájában (Pécs, Czinderi u. 6., az Árkád parkjában) szolgálnak az oktatásszervezők.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM