Így szerezheti meg idén leghatékonyabban kötelező könyvelői kreditpontjait!

A PENTA UNIÓ Zrt. közel kétezer könyvelőt kérdezett meg arról, hogyan teljesítené legszívesebben továbbképzési kötelezettségét 2013-ban. Ennek megfelelően úgy alakítottuk ki képzési ajánlatunkat, hogy Ön minél nagyobb hasznot húzhasson az új rendszer nyújtotta előnyökből. Az ajánlatunk benyújtásra került a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz: a 16 kreditpontot érő képzések várhatóan márciustól indulhatnak, így már február közepétől várjuk jelentkezését! Íme az ajánlatunk:

Megszokott módon, hagyományos 2 napos továbbképzés

Ismerős környezet, oktatók és résztvevők, azaz a megszokott minőség. Segítőkész oktatásszervezőkkel és egyszerű részvétellel továbbra is biztos kezekben tudhatja magát, a korábbi évekhez hasonlóan. Számvitel és adó témakörök, választása szerint, konzultációs lehetőséggel.

KönyvelőKoktél konferencia (új) - egyszerű és gazdaságos

Kóstoljon bele a következő évi változásokba a két napos (számvitel + adó) konferencián novemberben. Hozzávalók: számvitel (8 tanóra), áfa, tao, szja, tb, ... (8 tanóra). A szakmai kiadányért kapott 2 kreditpontját is beszámítjuk Önnek, hogy időt spórolhasson!

Adóegyetem Kombi - Profi megoldás céltudatos könyvelőknek

Kompromisszumot nem ismerő könyvelőknek ajánljuk ezt a komplett megoldást! Teljesítse a számvitel napot év közben, továbbképzési napon vagy online. További legalább 8 kreditért készüljön fel a 2014. évi változásokra a legnépszerűbb, két napos adókonferencián év végén! Itt kérdéseire is választ kaphat!

Online (új) - kötetlen, kényelmes megoldás

Szeretné irodájából vagy akár otthonról elvégezni a kötelező továbbképzést? Az új, kreditpontos rendszerben időt és közlekedést spórolhat meg: saját számítógépén is megnézheti az előadásokat! Több tucat videóelőadás közül válogathat!

Az egyes továbbképzési formák áráról és tematikájáról rövidesen részletesen tájékoztatjuk Önt hírlevelünkben. Addig is: Sikeres Évzárást!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM