Csavarja ujja köré a revizort!

Saját bőrünkön érezzük, hogy az adóellenőrök egyre profibbak, nemcsak az adójogszabályok területén, hanem az adózókkal kapcsolatos kommunikációban is. Azért, mert felkészítik őket! De vajon az adózók és képviselőik is felkészültek arra, hogy ujjaik köré csavarják a revizort? Bennünket ki készít fel?

Mindennapi kommunikációnk során tapasztaljuk, hogy egyes emberekkel könnyebben szót értünk, másokkal pedig nehezebben, még akkor is, ha nem vagyunk ellenérdekeltek. Ez a helyzet a magánéletünkben, személyes kapcsolatainkban sőt az ügyfelekkel és az adóellenőrökkel folytatott kommunikáció során is. Ugyanakkor az üzleti életben - akár adóellenőrökről, akár ügyfelekről van szó, - komoly összegeket kockáztatunk egy-egy adóellenőrzés, tárgyalás alkalmával!

Mi a titka annak, hogy mindenkivel "szót tudjunk érteni"? Hogyan tudjuk hatékonyan meggyőzni a másik felet az álláspontunkról? Legyen az ügyfél, partner, főnök, vagy akár adóellenőr. Bennünket ki készít fel?

Az idei évben az Adóegyetem konferenciasorozat keretében vállalkoztunk arra, hogy a résztvevő szakembereket erre is felkészítjük!

Budapest I. és Budapest III. helyszíneken "ráadás" előadóként várja Önt is enneagram szakértőnk, Szombati Orsolya és beavat bennünket a különféle embertípusok felismerésébe és kezelésébe.

Ha már szakmailag tökéletesen felkészültek leszünk az Adóegyetem után, érdemes a kommunikáció tartalma mellett a formájából is profitálni! Ezen már igazán ne múljon...

Nem jelentkezett még az Adóegyetemre? » Csavarja Ön is az ujja köré a revizort, partnereit és ügyfeleit!

A meglepetés előadáson való részvételi szándékát kérjük, a megjegyzés rovatban a "Meglepetés" szó feltüntetésével jelezze felénk, mert a férőhelyek korlátozottak!

Jelentkezzen most és éljen kedvezményeinkkel! » www.penta.hu

Akkor sem marad le erről az érdekes témáról, ha Ön nem ebben a két időpontban kíván részt venni az Adóegyetemen. Az előadást követően megosztjuk Önnel a konferencia videót, hogy Ön is ujjai köré csavarhassa a revizort!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM