Amikor már nem elég a szakma… De Ön vajon mit tehet?

Online recept válság idejére

A pénzügy-számvitel szakma még úgy-ahogyan tartja magát a válságban, de látszanak már a repedések, mégpedig a legnagyobb részt képviselő könyvelők esetében. Többségük esetében már második éve csökkent az ügyfelek száma, pedig nem is emelték a díjakat. De vajon ilyenkor mit tehet egy cégvezető a színvonalas mindennapi munkán túl annak érdekében, hogy jobban menjen a vállalkozásának?

Jó szakembernek is kell a cégér!

Az Ön sikeres működése közös érdekünk. Ezért indította útnak a Penta immár 12. alkalommal az online marketing tanfolyamát kisvállalkozásoknak, amely segítségével módja nyílik arra, hogy növelje vállalkozása bevételét.

Nem a levegőbe beszélünk!

Közel félezer sikeres szakember vett már részt ezeken a képzéseken, de legnagyobb sajnálatunkra csak elenyésző számban voltak jelen könyvelő- és adótanácsadó irodák munkatársai.

100% pénz visszafizetési garancia!

Tegyen vállalkozása boldogulása érdekében és mi megkönnyítjük a döntését: 100% pénz visszafizetési garanciát vállal a Penta, azaz amennyiben a második oktatási nap után úgy gondolja, hogy nem érte meg ez a befektetés Önnek. Nem titok, biztosra megyünk: eddig még csak egy résztvevő kérte vissza a pénzét!

Tanuljon profiktól!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Penta Unió és az Online Marketing Akadémia (OMA.hu) immár 12. alkalommal meghirdeti nagy sikerű OMA Live! 52 órás esti, tantermi online marketing kurzusát.

A tanfolyamot tartó trénerek: Gombos Zsolt és Fehér Márton, több mint 10 éves online marketing tapasztalattal rendelkező gyakorló szakemberek, az Online Marketing Akadémia alapítói.

Last minute lehetőség!

A következő élő tanfolyam 2013. április elején indul!

Bővebb információ a tematikáról, ajándékokról és árról, valamint nézze meg mit mondanak azok, akik már részt vettek a tanfolyamon >>

 

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM