Újrafentük a svájcibicskát!

mmár 25. alkalommal frissítettük az Adótan 2014, az Adó Magyarázatok és az Adó Teszt és Példatár szakkönyveket, melyek 2014-ben is kreditpontot érnek a mérlegképes könyvelőknek!

Tovább

Családi járulékkedvezmény

A Magyar Közlöny 2013/199. számában jelent meg az egyes adótörvények és azokkal összefüggő más törvények, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény módosításáról szóló 2013. évi CC. törvény,

Tovább

Azért ne dőljön hátra...

Immár harmadik éve csökkenő árbevétel, stagnáló nettó átlagfizetések (könyvelő havi 140.000 Ft, főkönyvelő havi 268.000 Ft, adótanácsadó óradíja 14.000 Ft) jellemzik a pénzügyi-számviteli szakmát a KönyvelőBarométer 2013-as felmérése szerint.

Tovább

Lezárultak a szakmai versenyek

Végleg lezárulnak a szakmai versenyeink, "Az Év Adótanácsadója", "Az Év Bérszámfejtője" és "Az Év Könyvelője" versenyek első fordulójának sikeres kitöltőinek tanúsítványa megérkezett irodánkba, és postázásuk folyamatban van.

Tovább

A szakmai verseny eredményei számokban

A 2012-es év szakmai versenyeinek lezárásaként összefoglaljuk a versenyek eredményeinek statisztikáit a honlapra látogatók számára és közzé tesszük az első forduló eredményeit összefoglaló táblázatot, valamint szeretnénk "kedvet csinálni"

Tovább

Eldördült a startpisztoly!

A szakma legjobbjai mérik össze ma a Pentában a tudásukat, még 2 óra, és meglesz "Az Év Adótanácsadója", Az Év Könyvelője" és Az Év Bérszámfejtője" díjak nyertese!

Tovább

Hogyan válasszunk tanfolyamot?

Több, mint 10 éve kísérem figyelemmel a felnőttképző intézmények tevékenységét. A felnőttképzők fantáziája korlátlan! A felmondhatatlan szerződésektől a rejtett költségekig mindent bedobnak a profit érdekében...

Tovább
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM